Spaghetti al Pesto

Cred că am locuit în Italia într-o altă viață anterioară pentru că după mâncarea japoneză, cea italiană este pe locul doi în lista de mâncăruri preferate. Astăzi am să vă prezint o rețetă specifică din zona Genova, Italia. Este foarte simplă rețetă, se face ultra repede (este gata și mai rapid dacă veți cumpăra borcanul de pesto din magazin, dar după aceea nu mai există aceea satisfacție „Uite, eu am făcut pesto-ul!” ) și este mega delicioasă, SPAGHETTI AL PESTO.

În mod normal acest Pesto se face cu semințe de pin, dar cum nu am avut mai mereu așa ceva la îndemână (mai e și destul de scump), am preferat să-l înlocuiesc cu nuci. Iese la fel de bun, iar nucile se găsesc mai ușor.

Așa că, pentru această rețetă aveți nevoie de:

  • 2 pumni de busuioc
  • 30 g parmezan ras
  • 50 g nuci
  • 40 g ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lg suc de lămâie
  • 1 lg piper
  • paste

Metoda de preparare o veți găsi în tutorialul de mai jos. Spor la gătit!!!

Vă rog să nu uitați să dați  1391840309.png canalului de YouTube, să dați 2015-10-21-1445455426-5159507-facebook_like_button_big.jpeg paginii de Facebook, și să mă urmăriți pe Instagram_App_Large_May2016_200 și wordpress-customisation-services-nz.


I think I might have lived in Italy in another previous life because right after Japanese food, Italian food is my second favorite. Today I’ll show you how to make a pesto sauce originating in Genoa, Italy. It’s a super simple and ultra fast recipe to make (it’s done even faster if you buy a jar of Pesto from the market, but then the satisfaction is the same anymore “Look, I’ve done this myself”) and it’s mega delicious, SPAGHETTI AL PESTO.

The Pesto sauce is usually made with pine nuts, but since I don’t have these seeds in handy (here they are expensive too), I’ve replaced it with walnuts. It will be just as good, and you might find the walnuts easier.  

So, for this recipe you’ll need:

  • 2 handful of basil
  • 30 g grated Parmesan cheese
  • 50 g walnuts
  • 40 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbs lemon juice
  • 1 tbs pepper
  • spaghetti

You’ll find the steps on how to cook it in the tutorial above. Good luck!!!

Please, don’t forget to  1391840309.png to my YouTube channel, hit the2015-10-21-1445455426-5159507-facebook_like_button_big.jpeg button on my Facebook page, follow me on Instagram_App_Large_May2016_200 and wordpress-customisation-services-nz.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s