Orez la aburi/Steamed rice

Cred că în viața anterioară am fost asiatică. Iubesc orezul (făcut cum trebuie) și aș putea să-l mănânc fără probleme în loc de pâine la multe mâncăruri.

În tutorialul de mai jos am să vă prezint tehnica asiatică de a face orez. Nu vă speriați nu este deloc cine știe ce tehnică SF. Este foarte ușor de făcut. Orezul iese foarte bun și poate fi folosit ca garnitură lângă orice fel de mâncare, sushi sau PokeMingi.

Pentru orezul la aburi veți avea nevoie de:

  • 120 g orez
  • 180 ml apă
  • o linguriță de sare

Tehnica o găsiți în video tutorialul de mai jos.

Sper că veți încerca această rețetă și nu uitați să dați  1391840309.png canalului de YouTube, să dați 2015-10-21-1445455426-5159507-facebook_like_button_big.jpeg paginii de Facebook, și să mă urmăriți pe Instagram_App_Large_May2016_200 și wordpress-customisation-services-nz.

I think in a previous life I was Asian. I love rice (done properly) and I could eat it without problems instead of bread to many dishes.

In the tutorial above I present to you the technique to make rice like the Asians. Do not panic it’s not much of a technical SF. It’s very easy to make. The rice comes out very good and can be used as a garnish addition to any dish, sushi or PokeBalls.

For the steamed rice you will need:

  • 120 g rice
  • 180 ml water
  • one teaspoon of salt

You’ll find in the above tutorial how to make Steam rice.

I hope you’ll enjoy this tutorial and don’t forget to  1391840309.png to my YouTube channel, hit the2015-10-21-1445455426-5159507-facebook_like_button_big.jpeg button on my Facebook page, follow me on Instagram_App_Large_May2016_200 and wordpress-customisation-services-nz.

One Comment Add yours

Leave a comment